Dat was het, voorlopig…

Wat vooraf ging

Dat hadden we niet verwacht: nadat we begin 2020 waren begonnen met na te denken over de invulling van ons veertigjarig artiestenjubileum, en tijdens een weekendje Schiermonnikoog al wat mooie ideeën voor nieuwe liedjes hadden verzameld, kwam de pandemie.

Maar wat we ook niet hadden verwacht: tussen alle lockdowns door is het ons toch gelukt om een bult nieuwe liedjes te schrijven, en die ten gehore te brengen in niet minder dan een stuk of zeventig optredens in ruim twee jaar tijd, als duo of met band. En als kers op de taart was er dan ook nog een bijbehorende splinternieuwe live-cd Pé & Rinus goan weer lös! Live mit De Containers, 2021.

Kloar

Nu houdt het even op. We hebben erg genoten van dit ‘reünietje’ (dixit Peter) c.q. nieuwe programma (dixit Frank), maar we hebben tevens besloten de agenda voor 2023 voorlopig even leeg te houden.

Je leest het goed: voorlopig. Ongetwijfeld zullen er hier en daar nog wat optredens op de agenda verschijnen, maar we willen even zelf kunnen bepalen wat we leuk vinden, waar we zin in hebben, en of we er tijd voor hebben.

Dus: voorlopig geen (definitief) afscheid (we hebben in november 1984 al ons afscheidsconcert gegeven ja), noch een nieuw ‘reünietje’, maar hou gewoon onze agenda in de gaten, en je zult zien dat je ons nog eens ergens zult zien.

En verder is er gelukkig natuurlijk die knetterlekkere cd en ook nog die meer dan volledige biografie

Moii!
Peter en Frank

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.