Speellijst Een grof sandaal

Een grof sandaalIn december en januari spelen we (in de hoedanigheid van De Bende) een voorstelling onder de vleugels van het Noord Nederlands Toneel.

De Bende speelt: Een grof sandaal

Beide gezelschappen wortelen stevig in het Noorden. Het NNT hecht er veel waarde aan om nauw samen te werken met nieuwe partners uit de regio. Dat drijft het NNT de schouwburgen in, maar ook de straat op om dezelfde creativiteit in te zetten. Ook De Bende speelt het liefst op alle mogelijke locaties in de regio. De kracht van deze voorstelling zit hem dan ook in het bundelen van beide gezelschappen, in een muzikale voorstelling die geschikt is voor de hele familie. Deze hechte samenwerking tussen De Bende en het NNT zorgt ongetwijfeld aan beide kanten voor vernieuwing en een onverwachte en onorthodoxe benadering van het begrip familievoorstelling!

Grote theatrale effecten tegenover onderkoelde Groningse humor; een spannend sprookje verteld met swingende muziek; dit alles maakt De Bende speelt: Een grof sandaal absoluut tot een unieke belevenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *