De Pé & Rinus Anderhalvemeterinstructies

Pé & Rinus doen in juni 2020 een aantal Anderhalvemetersessies voor maximaal 30 bezoekers. Die sessies duren 60 minuten.
In juli 2020 zijn er langere optredens, ongeveer anderhalf uur zonder (of soms met) pauze, voor maximaal 100 personen.

De mannen zijn blij dat ze weer het podium op mogen om voor bezoekers te spelen, maar daarbij horen wel een aantal coronaspelregels. We gaan ervan uit dat iedereen hieraan zijn medewerking wil verlenen, zodat er geen problemen ontstaan.

De Anderhalvemetersessies staan onder administratieve en organisatorische leiding van onze office manager Gezina Daalemmer. Hier volgen haar instructies:

 1. Reserveren kan via een mailtje naar gezinadaalemmer@hotmail.com.
  1. Geef in de reservering aan voor welke voorstelling (welke datum en tijdstip) je kaarten wilt, en hoeveel.
  2. Geef tevens aan hoeveel personen uit één huishouden het betreft. Die mogen namelijk bij elkaar zitten!
  3. En vermeld tot slot je telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen als je onverhoopt op een wachtlijst terecht komt, etc.
 2. Wie het eerst komt… Je krijgt van ons per mail bericht of je tot de gelukkigen behoort die aanwezig kunnen zijn, met instructies waar je het entreegeld kunt storten.
 3. Zodra de betaling binnen is, is de reservering definitief. Je krijgt via de mail opnieuw een bevestiging die geldt als toegangsbewijs.
  Let op: als je betaald hebt, zit je goed hoor! Het kan even duren voor je de bevestiging binnen hebt, maar hij is er altijd ruim op tijd!
 4. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang. Je kunt bij de bar een drankje bestellen dat mee mag de zaal in. Betalen per pin is op sommige locaties niet mogelijk; in dat geval sturen we je ter plekke een tikkie (we hebben ja toch al je telefoonnumer, zie boven!).
 5. Gelieve van tevoren thuis naar het toilet te gaan. Er is uiteraard een toilet aanwezig voor ‘noodgevallen’. ?
 6. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 7. Na afloop van het optreden is er helaas geen gelegenheid om nog na te praten en een drankje te doen. Maar Peter en Frank zijn uiteraard wel benieuwd wat je van dit optreden vond! Napraten kan ook via gezinadaalemmer@hotmail.com, of op onze Facebookpagina (ook voor al uw foto’s!).

Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar het valt allemaal wel mee.
Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Hartelijks,
Peter de Haan
Frank den Hollander