Geen postbus meer!

Zonder postbus kan er ook geen post beschadigd raken ja!

Zonder postbus kan er ook geen post beschadigd raken ja!

Ja dat is eigenlijk wel een historisch moment: het good old oldskool postbusnummer 41093 is ter ziele.

In 1982 openden we deze postbus, omdat we een elpee gingen uitbrengen, en we daar niet onze studentenkameradresjes op wilden laten drukken. We kregen een mooie postbus in het hoofdpostkantoor aan de Munnekeholm. Rinus reed er af en toe vanuit zijn werk even langes, kloar.

Maar helaas: dat postkantoor werd opgeheven, en de postbus verhuisde naar boekhandel Edzes aan de Nieuweweg. Beetje in een buurt waar Rinus nooit kwam, maar goed.

Helaas: boekhandel Edzes hield ermee op. Nu was onze postbus opeens te vinden in de postkantoor aan de Achterweg, achter het hoofdstation. Potjandosie, dat was een roteind omfietsen voor Rinus!

En nu gaat ook dat kantoor dicht, en zou onze postbus terecht komen in een modern gebouw met een enge naam (iets van Facility en Hospitality Centre) aan de Atoomweg…

Ja: doeiii!

Er kwam toch al bijna nooit meer iets per snail mail, en zo’n postbus kost ook nog eens een paarhonderd euri per jaar… dus buigen we het hoofd voor de combinatie moderne media en opgedoekte postkantoren. Geen postbus meer vanaf nu.

Mocht je ons toch nog eens iets fysieks willen sturen (een sleutelhanger! een zelfgebreide Pé & Rinustrui! een boeket rode rozen!), stuur dan eerst een mailtje naar onze office manager Gezina Daalemmer; dan checkt ze eerst even jouw credentials bij de NSA en krijg je vervolgens een Geheim Huisadres per postduif thuisgecommuniceerd!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Geen postbus meer!

  1. Sander schreef:

    Haha wat een helden. Via een cd van mijn broer die studeerde in Groningen ken ik jullie nummers. Heb jullie altijd in een gaten gehouden. Briljant. Als jullie ooit iemand nodig hebben voor iets website gerelateerds dan hoor ik het graag. Help jullie graag zonder kosten. (eigen bedrijf websites en Webshops)

Reacties zijn gesloten.