Zolderopruiming, webshop en goed doel

IMG_4503Even snel nog een paar nieuwtjes voor de laatste weken van het oude en het begin van het nieuwe jaar:
MijnTafel verlengd!
Nee, we hebben geen latjes onder onze tafel geschroefd en er een stuk tafelblad aan vastgespijkerd… Onze ‘stellingkast’ bij de inbrengwinkel MijnTafel is zo’n succes, dat we de zolderopruiming daar met drie volle weken hebben verlengd!
Nu dus nog tot en met maandag 28 december!
MijnTafel, Oosterstraat 56, Groningen
Ook de prijzen in de webshop verlaagd!
Het is natuurlijk een beetje gek als je je voorraad tegen zulke schandalig lage prijzen van de hand doet, en op de website nog ongeveer het dubbele vraagt. Daarom hebben we ook daar de prijzen navenant aangepast, ook fijn voor de fans in den lande die te ver van MijnTafel wonen.
  • Vanwege verzendkosten en ander gedoe is niet alles via het web te koop (die singletjes bijvoorbeeld, en de sjaals), maar verder is het ook daar nu een waar Prijzencircus!
Pé & Rinus voor Serious Request
Dat is alweer een tijd geleden, dat we op een grafkoude Grote Markt in de buurt van het Glazen Huis gingen staan spelen voor het goede doel, en uiteindelijk ín het Glazen Huis belandden.
Ook dit jaar gaan we weer helpen wat geld in te zamelen voor Serious Request, en wel in Peters woonplaats Zuidhorn. Daar is op zaterdag 19 december de Livemuziek Zaterdag. Er is een 24-uurs wandelestafette en om dat te omlijsten is er de hele dag veel live-muziek.
Nieuwjaarsfeest Groningen
Nachtburgemeester Chris Garrit organiseert, zonder enige subsidie, toch weer een gezellig Nieuwjaarsfeest in Stad, ditmaal in Huize Maas, op eh… nieuwjaarsdag, en die valt dit jaar precies op 1 januari!
  • Veel mogen we er nog niet over vertellen, maar als wij u waren, zouden we gewoon komen,
    en dan waren wij er ook!
Fijne decembermaand,
we zien elkaar!
Peter de Haan
Frank den Hollander
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.