We goan weer lös!

Dat was een gezellig etentje, vanavond. Zonet hebben we Hugo de Jonge, Mona Keijzer en Jaap van Dissel uitgezwaaid. Eindelijk mochten we weer met zijn vijven aan één tafel zitten!

Hugo nam de spare-ribs, Mona natuurlijk het sliptongetje, en Jaap nam net als wij de vegetarische shakshuka. Hugo een biertje, Mona witte wijn, Jaap en wij alle drie aan de rode.

En nu zijn ze weer weg, en zitten we heerlijk uit te buiken op de tweeënhalfzitsbank in ons kantoor. Tevreden. Want:

We mogen weer! Voor volle zalen!

Er stond natuurlijk al een hele trits voorstellingen gepland, maar helemaal zeker weten doe je het nooit. Dus waren we wel wat gespannen toen de boven ons gestelde verantwoordelijken vandaag ‘helemaal naar het hoge noorden’ (aldus Mona) kwamen, om de laatste details te bespreken.

Eerlijk is eerlijk: Mona was er niet helemaal bij, met haar hoofd. Als ze al eens wat zei, werd ze meteen fel gedist door Hugo en (what’s in a name) Van Dissel. Gelukkig kwamen de mannen wel snel to the point:

We mogen weer! Voor volle zalen!

Daarom gaan we er verder niet veel woorden meer aan vuil maken, maar verwijzen we jullie naar onze zo actueel mogelijke speellijst. Wij gaan tanden poetsen, vroeg naar bed, en we zien jullie dus snel, in een van de theaters!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.