Repetities Een grof sandaal in volle gang!

Titus Muizelaar en Peter luisteren naar... The Kinks natuurlijk!

Titus Muizelaar en Peter luisteren naar… The Kinks natuurlijk!

Lieve vrienden en vriendinnen van De Bende,

even snel een kort bericht uit de Noorderkerk, vlak achter het Noorderplantsoen in Stad.
Daar zijn we momenteel hard aan het repeteren voor Een grof sandaal. Geschreven door Jan Veldman, gespeeld door Jan himself, Peter, Frank & Alina, en Albert Secuur. Bijgestaan op een bult muziekinstrumenten door Remko Wind. Geregisseerd door Titus Muizelaar. Decor en kostuums natuurlijk weer in handen van onze ‘vaste vriendinnen’ Louise Caspers en Aafje Horst; en natuurlijk met die fijne Rolf Schreuder achter de geluidsknoppen. Wordt dat ongezien een mooie voorstelling of niet, met zo’n affiche?

We maken deze voorstelling onder de warme vleugels van dat Noord Nederlands Toneel, en dat voelt heerlijk! Stel je het recept eens voor: die vertrouwde chaotische Bende met hun maffe ideetjes, halve plannen, melige grappen en uiteraard swingende liedjes… daaroverheen een saus van een tapdansleraar, hardwerkende productieassistenten, enthousiaste technici, en dat alles in een warm bedje van professionele marketing en vooral veel aanstekelijk plezier!

Over plezier gesproken: Titus staat net in het decor te roepen dat we die ene scène nog een keertje gaan doorlopen, jeweetwel, die scène waarin de schoenlapper zingt over zijn leven als eh… schoenlapper, zeg maar.
Daar moeten we allemaal even mee bezig: geen tijd meer voor verdere details.
Maar we zouden het wel heel tof vinden als je even meekeek op onze Facebookpagina en de site van het NNT, en vervolgens gewoon kaartjes kocht voor Een grof sandaal! Want dat dreigt eigenlijk best een erg leuke familievoorstelling te worden!

En tot slot nog een gouden tip:

  • op tweede kerstdag spelen we in de Stadsschouwburg in Groningen Stad. Dat zou eerst ’s avonds zijn, maar wat is nou leuker op zo’n kerstdag dan eerst met het hele gezin naar de schouwburg voor een mooie voorstelling, dan nog even naborrelen en vervolgens lekker met datzelfde gezin richting kerstdiner te gaan?
    Vandaar dat onze voorstelling op 26 december is verplaatst naar 15.00 uur: een echte KERSTMATINEE!
    Hoe leuk is dat?!
  • Ga direct naar de kassa voor deze speciale kerstmatinee

We gaan je zien!
Hartelijke groet
namens De Bende:

Peter de Haan * Frank den Hollander * Alina Kiers * Albert Secuur * Jan Veldman * Remko Wind

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.