Pé & Rinus zoepen veur Kika!

Arjen, Frank en Rutger

Arjen, Frank en Rutger

Zoals jullie weten, voetballen Pé & Rinus bij Helpman 5 (zaterdag). Dat doen we al jaaaren onder de bezielende leiding van de immer fitte en eeuwig jonge elftalleider, tevens rechtsback, Rutger van Hijum.

Behalve van voetballen en popmuziek houdt Rutger ook erg van hardlopen. Op 2 november gaat hij samen met zijn broer Arjen de marathon van New York lopen! Geweldig toch? Helemaal als je weet dat dit gebeurt in het kader van de Run for Kika: de broers laten hun gedraaf sponsoren om geld in te zamelen voor de organisatie die strijdt tegen kinderkanker.

Om mensen extra te stimuleren geld te doneren voor dit supergoede doel, hebben de slimme broertjes wat bedacht: Drink4KiKa! Samen met toprestaurant De Librije bieden ze twee heerlijke wijnen aan: een volle Spaanse Tempranillo (rood) en een frisse Sauvignon Blanc (wit).

Pé & Rinus sponsoren graag dit prachtige initiatief van de broertjes Van Hijum. Daarom nam Frank vandaag in de Mediacentrale (waar ze werken) twee doosjes plus twee kadoverpakkings in ontvangst van de afgetrainde lopers. Peter kon er even niet bij zijn, maar belooft dat hij als amateurvinoloog de betreffende wijn uitgebreid zal keuren!

Zet hem op (een lopen), jongens!

Zet hem op (een lopen), jongens!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.