Pé & Rinus gaan retro!

… en introduceren een innovatief nieuw platform: een nieuwsbrief per e-mail!

Pé & Rinus plaatsen hun eerste Tweet (1993, nog mondeling, vanaf papier)

Ook (zelfs!) Pé & Rinus gingen aan het begin van de eenentwintigste eeuw met hun tijd mee, en communiceerden steeds vaker naar de mensen toe via  moderne media als daar waren Twitter, Facebook en Instagram. Dat werkte  goed: bij aankondigingen van optredens, een nieuwe CD, noem maar op, volstond een Tweet of een Facebookpost om genoeg aandacht te genereren.

Daar willen we gedeeltelijk van terugkomen. Niet dat we nu extreem  zijn geradicaliseerd, de laatste jaren (we waren altijd al toffe linkse jongens onder elkaar), maar wat er de laatste tijd met en op Twitter  gebeurt, staat ons niet echt aan. Het is sowieso al creepy, als je een  leuk tweetje verstuurt, over een leuk liedje of zo, en je kijkt even  verder op je tijdlijn en ziet alle bagger voorbijkomen die helaas nu  doorgaans voor communicatie doorgaat.

Daarom stoppen we per 2023 met Twitter. Dat is jammer, want dat scheelt ons een hoop airplay, maar het scheelt ons ook een hoop ergernis. En dan hebben we de naam Elon Musk nog niet eens genoemd.

We blijven onze doelgroep wel bedienen via Facebook (leeftijdsgenoten  ja!), en zullen eens wat meer plaatjes etc. via Instagram gaan rondsturen (en wees niet bang: aan TikTok beginnen we helemaal niet!). Maar wil je in het vervolg echt op de hoogte blijven van het  echte nieuws rond Pé & Rinus, Frank, Peter, Alina, Carmen, Herman en alle andere leuke en creatieve mensen om ons heen?

Abonneer je dan op onze nieuwe nieuwsbrief!

We zijn van plan hooguit tweemaal per jaar een nieuwsbrief te  versturen, lekker oldskool via de mail. Alleen als we wat te vertellen  hebben: er staan bijvoorbeeld weer wat optredens gepland, we hebben een  filmpje gemaakt, we hebben een oeuvreprijs gewonnen – je merkt het al, zo’n frequentie zal het allemaal niet hebben.

Dus: laat je even weten of je in ons mailbestand wil blijven?

Zo. Kloar. Moiii!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.