Pé & Rinus De Biografie!

Eigenlijk kennen we Herman Sandman, schrijver, journalist en columnist van het Dagblad van het Noorden, al jaren. Hij voetbalde een paar jaar mee in Helpman 4, schreef met Frank twee satirische wandelboeken over de stad Groningen, en schreef vaak over onze nieuwe avonturen in het Dagblad.

Een paar jaar geleden alweer meldde Herman, dat hij eigenlijk wel eens een boek wilde schrijven over Pé & Rinus, en dan vooral over de permanente aanwezigheid van dat duo in zijn leven. ‘Op de een of andere manier vormen jullie de soundtrack van mijn leven’, zo omschreef hij het.

Herman Sandman (op de rug gezien) bij de opname van een promotiefilmpje voor het boek, gemaakt door Jeroen de Jong

De afgelopen twee jaar interviewde Herman ons vele malen, samen en apart. Daarnaast sprak hij met onze families, onze vrienden, collega’s uit de theaterwereld en natuurlijk ook met Jacques d’Ancona. Al dat noeste werk heeft nu geresulteerd in een vuistdikke pil, Pé & Rinus De Biografie, uitgegeven door de gerenommeerde uitgeverij AfdH.

Het boek wordt as we speak klaargemaakt en gedrukt.
Op vrijdag 9 juli is de boekpresentatie, in Theater Van Beresteyn, Veendam.
Afhankelijk van de grillen van Hugo ‘we kunnen wel een dagje zonder‘ de Jonge (‘Ik kijk thuis wel een dvd…’) mogen er genodigden en misschien zelfs ook nog wat publiek bij zijn, maar deze presentatie, mét een kort optreden van Pé & Rinus zelf, wordt sowieso live gestreamd!

Hou deze pagina in de gaten, dan hoor je het als eerste!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.