Opeens volop in het nieuws…

Natuurlijk zaten we al een tijdje stiekem leuke plannetjes te maken: in 2025 staan we alweer 45 jaar samen op het podium, en omdat dat nog steeds het leukste is wat we samen kunnen bedenken, vonden we dat we daar maar weer eens flink aandacht aan moesten gaan besteden.

Er waren al wat data bekend, maar we dachten ook na over een moment, eind van dit of begin volgend jaar, om die jubileumtoernee vrolijk aan te kondigen. Maar ach, soms noemden we al zo’n datum bij een optreden, als we het er toch over kregen te spreken… en zondagochtend sprak Frank er in zijn onnozelheid ook uitgebreid over in het radioprogramma Leven in Muziek… (nog terug te luisteren als podcast)

En voor je het weet, staat het nieuws op alle (digitoale) voorpagina’s!

Daarom nu dan maar even alvast wat informatie (maar nog niet alles!) out in the open:

  • In het najaar van 2025 gaan we ons 45-jarig jubileum vieren met een uitgebreide nieuwe theatertoer langs de noordelijke theaters, uiteraard met begeleiding van De Containers!
  • Op zondag 2 november 2025 staan we in Paradiso, Amsterdam!
    Let op: hier zijn nog lang geen kaartjes voor te verkrijgen, dat gaat pas ergens in 2025 los. Hou deze site in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief!
  • En de hele boudel wordt afgesloten met een groot Pé & RinusFest (werktitel) in De Oosterpoort, op zaterdag 29 november 2025, van 16.00 – 0.00 uur!
    Beschouw dit als een kadootje aan onze trouwe fans: de hele dag zullen er acts, bands en personen optreden waar wijzelf fan van zijn; verder zullen we zelf ook in allerlei combinaties optreden, oude herinneringen ophalen, meets & greets ondergaan, noem maar op…
    Let op: ook hier zijn nog lang geen kaartjes voor te verkrijgen, dat gaat pas ergens in 2025 los. Hou deze site in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief!
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.