Nieuw: de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

In 2020 staan Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium. Vanwege de coronacrisis gaan ze dat allereerst vieren met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

Peter en Frank dachten al een tijdje na over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Het was de bedoeling om voorjaar en zomer 2020 eerst de stramheid even goed van zich af te gaan spelen in een aantal mooie cafés en dorpshuizen. Het publiek kon daar voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk zou worden afgewisseld met oude bekende hits.

Helaas: ook hier gooide het COVID-19-virus roet in het spreekwoordelijke eten. Maar Frank en Peter laten zich niet door zo’n piepklein virusje van de wijs brengen, en slaan terug met een aantal al even piepkleine, volledig coronaveilige optredentjes: de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

In juni staan enkele optredens gepland voor maximaal 30 toeschouwers, gevolgd door wat grotere zalen (voor maximaal 100 personen) in de maanden juli en augustus. Alles volgens de richtlijnen van, en persoonlijk goedgekeurd door Jaap van Dissel. En volledig veilig georganiseerd, geadministreerd en gemonitord door onze eigen office manager Gezina Daalemmer.

De mannen kijken in deze sessies terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook steeds weer nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen, al is het dan met anderhalve meter tussenruimte, over dat podium te rauzen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.